У центрі Львова стріляли в дівчину-скрипаля (фото)

Правоохоронці припускають, що зловмисник був не один, а діяв з групою.

Дівчину поранили із травматичної зброї. Фото: соцмережі.

У неділю, 22 липня, о четвертій годині дня на площі Катедральній невідома особа стріляла з травматичної зброї у дівчину, яка грала на скрипці для містян та гостей Львова. Наслідком стало поранення лівого стегна та госпіталізація. Про це повідомила "Гаряча лінія" Львова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Чоловік, який стріляв, зник з місця скоєння злочину, а постраждала була госпіталізована у лікарню швидкої медичної допомоги. Поранена дівчина сьогодні ввечері планувала повертатись додому в Миргород. Опубліковано фото – кадр з камери відеоспостереження, де зазначено місце, на якому стався злочин.

Правоохоронці припускають, що зловмисник був не один, а діяв з групою. Тож просять свідків інциденту звертатись на гарячу лінію міста або безпосередньо до поліції.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...