У всьому звинуватить чоловіка: Кума двох президентів приховала частину майна від е-декларування

Чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський відмовився вказувати в е-декларації дві квартири і недобудований будинок.

Роман Недзельський. Фото:ru.telekritika.ua

Чоловік куми колишнього президента України Віктора Ющенка, народного депутата Оксани Білозір, відмовився вказувати в е-декларації дві квартири і недобудований будинок. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Роману Недзельському, чоловікові Оксани Білозір, належать дві квартири: одна у Львові загальною площею 199 кв. м., друга - в Яремчому Івано-Франківської області (площа невідома).

Дані про квартири є в е-декларації Білозір, але щодо першої квартири інформація надана частково, щодо другої - в усіх пунктах зазначено: "Член сім'ї не надав інформації".

Також в е-декларації вказано, що Недзельському належить недобудований будинок площею 345 кв. м. Однак більш детальна інформація відсутня з тим самим формулюванням.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...