"Ми плачемо під "Пливе кача...". І стрічка переповнена болем і сумом. І злими запитаннями: "А навіщо були оці всі втрати?!" - Зоя Казанжи

Навряд чи Небесня сотня підозрювала, що вона гине за те, щоб "нові-старі слуги народу" спокійно вирішували усі свої проблеми, як і раніше.

Зоя Казанжи. Фото: соцмережі.

"Старший слідчий в особливо важливих справах Департаменту спеціальних розслідувань Юрій Кривобок вже кілька років є найбагатшим прокурором України. В Генеральній прокуратурі він працює з 2014 року. А до того - з 2009 по 2014 років Кривобок працював прокурором Оболонського району Києва", - пише Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"За приблизними підрахунками прокурорська родина набула у власність за 4 роки: 4 елітні будинки сумарною площею 2741 квадратни метри, 4 квартири на 367 квадратних метри, 62 гектари землі по всій Україні, 2 автомобілі, вартістю кожен більше 1 мільйона гривень, отримала дохід від продажу рухомого і нерухомого майна у розмірі 182 мільйони гривень.

ххххххххххххх

Сьогодні Денис Бігус повідомив ще про цікаве життя, на цей раз дружини прокурора відділу по запобіганню і протидії корупції Генпрокуратури Руслана Біловара.

У цій родині теж все добре: у Ірини Біловар є годинник бренду Graff Butterfly за 120 тисяч доларів і сумочки відомих брендів, приблизна вартість яких становить близько 10 тисяч євро. Дружина прокурора відпочивала в Туреччині, Греції та на Мальдівах в кращих готелях курортів. Вона відвідувала модні покази в Парижі, Мілані, ОАЕ, а в кінці 2017 року відпочивала в столиці Росії - Москві. За підрахунками журналістів, з 2017 року сім'я співробітника ГПУ витратила на відпочинок 1 720 000 гривень. А з урахуванням годинників, аксесуарів і незадекларованого авто Audi витрати склали майже 8 млн гривень.

Три роки тому сам прокурор Руслан задекларував 8,5 мільйонів гривень готівки. Через рік розбагатів ще на 10 мільйонів.

У батьків прокурора, звісно ж, є бізнес. Правда, за останні 5 років фірми батьків офіційно заробили тільки 2,8 млн гривень.

хххххххххххх

Журналіст Олексій Шалайський розповів ще про одну талановиту людину – нардепку Оксану Білозір. Виявилось, що вона будує незаконну висотку на Подолі. Ще в 2004 році отримала там ділянку, площею 0,08 гектарів на вулиці Мирній, 2/1. Певне, за революційні заслуги під час Помаранчевих подій.

У жовтні 2016 року Білозір за договором передала свою ділянку під забудову. Але, згідно генплану, там можна будувати приватні будинки не вище 3-4 поверху. Саме такий об’єкт погодила Білозір. Але зараз зводять 9 поверхів. Хіба ж нардепка не спроможна порєшать такі дрібниці, як додаткові 5-6 поверхів?

ххххххххххх
А ми плачемо під «Пливе кача….». І стрічка переповнена болем і сумом. І злими питаннями: "а навіщо тобі оці всі втрати?! НАВІЩО?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...