​У Запоріжжі до всесвітнього дня хліба виготовили найдовший в Україні бутерброд (фотофакти)

60-метрового гіганта за лічені хвилини з'їли присутні на встановленні рекорду.

Найбільший в історії України бутерброд зробили в центрі Запоріжжя, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Запорожье.

Непересічне досягнення для Всеукраїнського реєстру рекордів було приурочено до Всесвітнього дня хліба, який відзначався 16 жовтня. За словами ініціатора Дмитра Омельченка, на створення супербутерброда пішло 135 батонів, 10 кг майонезу, близько 15 кг ковбаси, а також помідори і зелень.

Пригоститися рекордним блюдом пропонувалося всім бажаючим. Однак організатори не встигли навіть порізати бутерброд, бо запорожці розібрали всі батони, з яких він був зроблений, протягом однієї хвилини після фіксації рекорду.

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...