В пам'ять про героїв АТО: Мешканка Бахмута виготовила найбільший у світі український прапор з цитатою з Конституції (фото)

​Господиня шедевра дуже хотіла, щоб її роботу розмістили в холі Верховної Ради, але цього не сталося. Тепер геніальний витвір розміщено в будівлі Бахмутської міської ради.

Фото:http://www.dialog.ua/

Ангеліна Шостак виготовила унікальний український прапор. Вона розповіла, що свою роботу приурочила до 25-річчя Незалежності України. Цей прапор присвячений українському народу і захисникам нашої країни, а також пам'яті загиблих в зоні АТО Героїв. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Рукодільниця при виготовленні унікального прапора встановила відразу два рекорди.

Спочатку було пов'язано 2192 фенечки у величезну стрічку, таким чином сім'я Шостак встановила перший рекорд, внесений до Книги рекордів України в категорії "Розмір". Вже ближче до 25-ї річниці Незалежності України у жінки народилася ще одна ідея. Майстриня задумала зшити прапор з цитатою з Конституції, після чого жінка стала рекордсменкою, пошивши не лише найбільший в світі прапор України, так ще й з витягом зі ст.5 Конституції України.

Після того як цю роботу не стали розміщувати у ВР, прапор Ангеліни Шостак зайняв почесне місце в будівлі міськради Бахмута, причому рішення мера підтримали не тільки депутати, а й прості городяни.

Незабаром поруч з прапором встановлять стійку, на якій буде вказано: це рекордний прапор, переданий мешканкою громади.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...