Новий рекорд: У Житомирі приготували найдовший в Україні шашлик (фото)

Смаколик вагою понад 320 кг підсмажили на мангалі довжиною майже чверть кілометра.

Найдовший шашлик у Житомирі. Фото:facebook

У Житомирі 27 жовтня було встановлено рекорд України з приготування найдовшого шашлику. Про це повідомляє УНІАН, зазначають Патріоти України.

За словами організаторів, шашлик вагою понад 320 кг підсмажили на мангалі довжиною майже чверть кілометра.

"Йдеться про рекорд - найдовший в Україні та світі шашлик на мангалі!" - написала на свій сторінці в Facebook керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Відзначається, що попередній національний рекорд належав жителю Тернополя Ігорю Парію. 6 червня 2014 року під час етно-гастрономічного фестивалю "Галицька дефіляда" він приготував шашлик довжиною 210,6 метрів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...