Новий рекорд: У Житомирі приготували найдовший в Україні шашлик (фото)

Смаколик вагою понад 320 кг підсмажили на мангалі довжиною майже чверть кілометра.

Найдовший шашлик у Житомирі. Фото:facebook

У Житомирі 27 жовтня було встановлено рекорд України з приготування найдовшого шашлику. Про це повідомляє УНІАН, зазначають Патріоти України.

За словами організаторів, шашлик вагою понад 320 кг підсмажили на мангалі довжиною майже чверть кілометра.

"Йдеться про рекорд - найдовший в Україні та світі шашлик на мангалі!" - написала на свій сторінці в Facebook керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Відзначається, що попередній національний рекорд належав жителю Тернополя Ігорю Парію. 6 червня 2014 року під час етно-гастрономічного фестивалю "Галицька дефіляда" він приготував шашлик довжиною 210,6 метрів.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...