У Запоріжжі ліквідовано банду автовикрадачів, до якої входили жінки - слідчі поліції (фото, відео)

Поліцейські розробили систему викрадення автомобілів та їх повернення за гроші

Фото: прес-служба СБУ

У Запоріжжі Служба безпеки України спільно з прокуратурою припинила діяльність організованої злочинної групи, що спеціалізувалась на викраденні автотранспорту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

"До банди входило двоє жінок - слідчих поліції та троє мешканців Запоріжжя. Поліцейські розробили систему викрадення автомобілів та їх повернення за гроші. Для викрадення автівок вони долучили людей з кримінального середовища.

Самі ж «кришували» злочинну діяльність членів групи та пропонували потерпілим повернути авто за винагороду. Якщо автовласник відмовлявся платити, його автомобіль продавали з підробленим техпаспортом та номерним знаком, перебивши номери двигуна та кузова.

За свої послуги здирниці вимагали до п’ятдесяти відсотків вартості викраденого авто. Співробітники спецслужби затримали поліцейських на робочому місці після отримання трьох тисяч доларів від чергового потерпілого. Під час обшуків у помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили карабін «МКМ», травматичний пістолет, знаряддя для викрадення автівок та «общак» банди.

Усіх учасників злочинного угруповання затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Членам банди повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають оперативно-слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...