У Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який кинув вибухівку у натовп учасників ЛГБТ-акції (фото, відео)

У затриманого виявили пістолет, електрошокер і ніж.​

Фото:061.ua Сьогодні біля будівлі запорізької мерії проходив "Райдужний флешмоб 2018" - публічна акція на підтримку ЛГБТ-спільноти. Про це пише місцеве видання 061.uа, зазначають Патріоти України.

Акція проводилася до Міжнародного дня протидії гомофобії та трансфобії, який щорічно відзначають 17 травня. Учасники акції - а таких було кілька десятків - склали з плакатів і різнокольорових кульок напис "Ми видимі".

Під час акції невідомий чоловік кинув у натовп учасників акції вибуховий пакет, після чого намагався втекти. Хулігана затримали правоохоронці. Чоловік середнього віку заявив, що таким чином висловив своє "громадянське невдоволення".

Після вибуху учасники акції розбіглися. В результаті вибуху постраждав один чоловік. На місці працювали співробітники "швидкої". Наскільки серйозні у нього травми - поки не відомо.

Повідомляється, що у затриманого виявили пістолет, електрошокер і ніж.



В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...