У Запоріжжі прогриміли два вибухи

На місці події працювали співробітники правоохоронних органів, які нібито знайшли чеку від гранати.

На місці вибуху начебто знайшли чеку від гранати. Ілюстрація:joyreactor.cc

У Запоріжжі ввечері 7 лютого прогриміли два вибухи. Про це повідомляє Репортер з посиланням на очевидців в соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що вибух було чути від вул. Набережної до вулиці 12 Квітня.

За словами запорожців, близько 21 години у неділю сталися два вибухи, які почули жителі в районі вул. Набережної, вул. Перемоги, вул. 12 Квітня та вул. Вузівської.

Повідомляється і про те, що на місці події працювали співробітники правоохоронних органів, які нібито знайшли чеку від гранати. У правоохоронних органах поки ситуацію не коментують.

Також стало відомо, що один з вибухів стався в будинку, який розташований за адресою: вул. 12 Квітня, 65. У мешканців будинку повибивало вікна, припарковані поруч автомобілі також пошкоджені.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...