У Запорізькій області під час зіткнення локомотива з пасажирським потягом постраждали люди

Усередині потяга з горішніх полиць упали пасажири, жінку із дитиною довелося госпіталізувати.

Потяг рушив далі за маршрутом із затриманням. Фото: Лівий берег.

На станції Пологи в Запорізькій області під час підведення локомотива постраждало 26 пасажирів, двох людей госпіталізовано. Про це 24 липня повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці на станції Пологи (Запорізька область) у ході підведення локомотива до пасажирського поїзда №227 Київ – Бердянськ було допущено перевищення швидкості під час з'єднання, що призвело до травмування пасажирів (забиття, садна, опіки тощо). На місце події викликано карети швидкої допомоги. За попередньою інформацією, медичну допомогу надано 26 пасажирам. Двох пасажирів – жінку з дитиною – госпіталізовано до Пологівської міської лікарні", – повідомляє перевізник.

Потяг рушив далі за маршрутом із затриманням на одну годину 35 хвилин. На місце виїхала комісія регіонального філіалу "Придніпровська залізниця", яка встановить деталі події. Як повідомляється, під час зіткнення в кількох вагонів злетіли водні шланги. Усередині потяга з горішніх полиць упали пасажири, кілька людей обпеклося гарячими напоями.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...