Убитий за любов до України: У Києві вивісили банер в пам'ять про закатованого бойовиками горлівського депутата (фото)

Володимир Рибак став однією з перших жертв початку гібридної війни Росії на Донбасі.

Пам'ять про Володимира Рибака вшанували у Києві. Фото:http://www.pravda.com.ua/

У Києві вшанували пам'ять убитого бойовиками депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Банер висить на мосту в Києві через вулицю Інститутську.

"Володимир став однією з перших жертв початку гібридної війни Росії на Донбасі, рахунок якої ми відтепер ведемо щодня. Він виступив один проти галасливої юрби любителів банди "Біса", які скинули державний прапор України з будівлі міської ради (Горлівки - ред.). Перед вбивством його катували: били довго і нещадно, так, що не залишили живого місця. Розпороли живіт", - згадують активісти "Євромайдан SOS.

Як відомо, 17 квітня 2014 року в Горлівці Володимир Рибак зірвав прапор сепаратистської терористичної організації "ДНР" на будівлі Горлівської міської ради, після чого терористи викрали і вивезли Володимира до Слов'янська, в будівлю Служби безпеки України, де його жорстоко катували і вбили.

22 квітня 2014 тіло Рибака з ознаками страшних тортур було знайдено в річці Казенний Торець.

20 лютого 2015 президент України Петро Порошенко підписав Указ про присвоєння Володимиру Рибаку звання Героя України посмертно.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...