Учасники "голодного" мітингу в "ЛНР" думали, що їх везуть на концерт - активіст

Студенти з училища, майстри та водії автобусів у шоці через те, як їх банально обманули та використали в антиукраїнській маніфестації.

Студентів на "голодний мітинг" заманювали нібито на концерт. Фото6informator.lg.ua

В "ЛНР" обманом привезли студентів на акцію біля пам'ятника князю Ігорю. Про це пише informator.lg.ua, передають Патріоти України.

Активіст Сергій Чуб послався на слова журналістки Тетяни Заровної. За її даними, студенти з Алчевська думали, що їх везуть на концерт в Луганськ, однак у підсумку вони потрапили на позиції українських військових.

"Сьогодні в 9-00 учнів училища з майстрами запросили відвезти в Луганськ на концерт, а привезли на українські позиції у Станиці Луганській - висадили їх насильно і змушували демонструвати антиукраїнські маніфестації.

Водії автобусів, майстри, самі учні були в шоці. Банальним обманом заманили. Нехай знають воїни України, що наша молодь не виступить ніколи проти своїх братів", - повідомила Заровная.

Нагадаємо, жителі "ЛНР" зібралися на мітинг-акцію "Україна - не для людей" поблизу пам'ятника князю Ігорю. Учасники акції зажадали від української влади перенести гуманітарно-логістичний центр з підконтрольної Києву Станиці Луганської на нейтральну територію.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...