Україна - це модно: "Євробачення-2017" отримає логотип с дизайном Марії Примаченко

Стиль робіт легендарної народної художницї Марії Примаченко виявився найбільш прийнятним для логотипу пісенного конкурса.

Одна з робіт Марії Примаченко. Фото: slovo.co.uaВсесвітньо відома українська художниця Марія Примаченко надихнула своїми роботами на оформлення логотипу пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Про це розповіли українці, серед яких всеукраїнський телеканал провів опитування, щоб вияснити, в якому стилі вони хотіли б бачити оформлення "Євробачення-2017", пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення в "Преса України".

Більшість голосуючих обрали художницю і дизайнера Марію Примаченко як головного ініціатора в оформленні логотипу пісенного конкурсу. За даними опитування, 81% українців з 100%, а це - 4850 людей, підтримали брендування з використанням дизайну картин Приймаченко. Всього 19% опитаних відзначили, що "Євробачення-2017" треба оформити в стилі петриківського розпису.

"Мені більше імпонує стиль Марії Примаченко, але це повинен бути дизайн висококласний, світового рівня - переосмислення робіт Марії Примаченко", - зазначила виконуюча обов'язки генерального директора "Арсеналу" Наталія Заболотна.

Тим часом в Україні обговорюють ще одну ідею оформлення логотипу "Євробачення". Студент Львівської національної академії мистецтв Ігор Лісовий запропонував свій варіант логотипу в стилі петриківського розпису. Крім своїх розробок Лісовий використовував роботи майстрів Олександра Опарія та Олени Ярмолюк.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...