Україна готова віддати Росії вісьмох бойовиків

Українська сторона пропонує Росії обміняти їх на своїх полонених.

Фото: http://www.unian.ua/

Про готовність до обміну повідомила представник України у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

«Я хочу подякувати СММ ОБСЄ за те, що вони визнали дуже чесно та справедливо, що 8 бандитів, які були затримані представниками ЗСУ поблизу Широкиного, – це ніякі не сапери, а схоже, це снайпери», - сказала Геращенко.

«Я думаю, що бойовики обмовилися у своїх заявах, що ніякі це не сапери, а снайпери, які вели не розмінування, а намагалися там диверсійну роботу проводити, але я хочу сказати, що українська сторона заради звільнення наших заручників готова передати іншій стороні цих затриманих задля звільнення заручників», - заявила Геращенко. «Такі сигнали іншій стороні послали, поки що на це немає відповіді, але у Мінську 4 липня буде зустріч гуманітарної групи, і я буду там так само робити таку пропозицію, що задля розблокування процесу звільнення заручників ми готові передати іншій стороні 8 затриманих задля звільнення тих хлопців, які давно перебувають в заручниках та мають значні проблеми зі здоров’ям», - наголосила представник України у підгрупі з гуманітарних питань.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...