Українка потрапила у рейтинг кращих ілюстраторів світу (фото)

Анна Сарвира - художниця, яка співпрацювала з видавництвом "Грані-Т".

Ілюстрація Анни Сарвири.

Українська художниця Анна Сарвира потрапила в топ-75 кращих ілюстраторів світу. Відбір відбувся на ярмарку дитячої книги в італійській Болоньї, куди щорічно відбирають кращих ілюстраторів для демонстрації робіт. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Art Ukraine.

Анна Сарвира - художниця, яка співпрацювала з видавництвом "Грані-Т", проілюструвавши твори "Мишкові Миші" Галини Вдовиченко, "Неслухняний дідусь" і "Казки Індокитаю" Михайла Яснова, "Пуп Землі, або Як Даринка світ рятувала" Тетяни Щербаченко.

Також дівчина є засновницею клубу Pictoric, що об'єднує українських ілюстраторів з метою створення нових проектів і популяризації робіт. Додамо, що Болонський ярмарок дитячої книги (Bologna children's Book Fair) - щорічна літературна виставка, яка була заснована в 1963 році.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...