Українська - це модняво: Відомий російський тележурналіст Леонід Парфьонов розповів, як завдяки Вакарчуку заговорив "солов'їною" (відео)

"Харизматичність людини, пісні якої втілюють національну ідею — це підкорило. В Росії такого не було з часів Висоцького" - розповів журналіст.

Леонід Парфьонов. Фото: скрін відео

Відомий російський журналіст і телеведучий Леонід Парфьонов розповів про свою дружбу з українським музикантом, лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. Про це Парфьонов, який приїхав у Львів, розповів в інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя", відео з якої опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

"Даючи інтерв'ю в Україні, думаю, що це Святослав Іванович повинен сказати, що я його друг, а не я повинен примазуватися до національного скарбу України. Харизматичність людини, пісні якої втілюють національну ідею — це підкорило. В Росії такого не було з часів Висоцького. Я добре пам'ятаю, як вся зима пройшла під знаком пісні "Мить", — зазначив журналіст.

Після цього Парфьонов перейшов на українську. "Як сніг неймовірно блищить", — процитував російський журналіст рядок з пісні Вакарчука.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...