Український прапор у "сірій зоні" біля Донецька викликає сказ бойовиків, допомагаючи виявити їхні позиції (відео)

Нещодавно бійці ЗСУ вивісили у прапор України, а згодом і червоно-чорний стяг. Бойовики будь-що намагаються обстрілами збити їх, однак це їм не вдається.

Скрін відео

Під окупованим Донецьком у "сірій зоні" українські бійці вивісили український прапор, а згодом і червоно-чорний, від чого бойовики просто казяться. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

Позиції ЗСУ під Донецьком бойовики регулярно обстрілюють з танка, шпигують безпілотниками та накривають з мінометів. Українські бійці також у боргу не залишаються.

Нещодавно вони вивісили у "сірій зоні" прапор України, а згодом і червоно-чорний стяг. Бойовики будь-що намагаються обстрілами збити їх, однак це їм не вдається, а бійці тим часом фіксують позиції, з яких терористи гатять.

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...