"Украина и Россия - братья": Сестра Савченко прокоментувала скандал з дописом у соцмережі

Віра Савченко запевняє, що Надія не писала у "Твіттері" про "братів", але вказала, що "ми з росіянами можемо стати непоганими сусідами".

Віра Савченко. Фото: УНІАН

Будь-які заяви нардепа від "Батьківщини" Надії Савченко в соцмережі Twitter являються фейком, оскільки вона не має там своєї сторінки. Про це на свій сторінці в Facebook написала сестра льотчиці Віра, повідомляють Патріоти України.

"Увага! #fake! Підробка! Надія Савченко не веде Тwitter! У кращому випадку ми з кац ... росіянами будемо непоганими сусідами. Але ніколи не були і не будемо "братами", - написала Віра.

Нагадаємо, напередодні в Twitter від імені Савченко з'явився наступний запис: "Украина и Россия - братья!". Це викликало бурхливу реакцію користувачів мережі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...