Укроборонпром: Україна та Туреччина посилять співробітництво

Країни мають намір спільно розвивати морську промисловість для посилення безпеки в акваторії Чорного моря.

Ілюстрація:glavnoe.ua

Україна і Туреччина мають намір спільно розвивати морську промисловість для посилення безпеки та захисту в акваторії Чорного моря. Про це заявив заступник гендиректора з зовнішньоекономічної діяльності концерну Укроборонпром Денис Гурак на заході Turkey Defence Week 2015, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

За його словами, концерн взяв курс на залучення іноземних інвестицій в оборонно-промисловий комплекс країни. Turkey Defence Week 2015 об'єднав фахівців у сфері оборонно-промислового комплексу з Туреччини, Великобританії, Чехії, Словенії, Естонії та НАТО.

Під час заходу було проведено ряд стратегічних переговорів у рамках співпраці України із західними партнерами.

Нагадаємо, цього року між Україною і Туреччиною вже були укладені домовленості про спільні проекти в багатьох галузях оборонної промисловості, зокрема космічній, авіаційній і бронетанковій.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...