"Укрзалізниця" не хоче програвати аеропортам: З 15 червня діятиме сполучення Львів-Варна

Також обіцяють запуск нових поїздів Hyundai Rotem.

Джерело: Уніан

"Укрзалізниця" з 15 червня запускає залізничне сполучення між Львовом та Варною, а в грудні планує запустити безпересадкове сполучення Київ – Відень, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Сьогодні "Укрзалізниця" об'єднує Київ із п'ятьма столицями наших західних сусідів: Прагою, Братиславою, Будапештом, Варшавою, Бухарестом. Стартує поїзд Ковель-Холм, а з 15 червня ми запускаємо сполучення Львів-Варна, яке пройде також через Івано-Франківськ та Чернівці. Це має зробити зручнішими поїздки наших громадян на пляжі сонячної Болгарії.

Незабаром має почати курсувати друга пара поїздів Hyundai Rotem у сполученні Київ-Перемишль. Їхній маршрут простягнеться через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль. Зараз працюємо над тим, щоб вже з грудня цього року запрацювало безпересадкове сполучення Київ-Відень", - написав Бальчун.

За даними "Укрзалізниці" за 4 місяці 2017 року у сполученні з країнами Євросоюзу перевезено 48,4 тис. пасажирів. Це понад у 2 рази більше ніж за весь 2015 рік (23,8 тис). І в 6 разів більше ніж за аналогічний період минулого року (4 місяці 2016-го - 8,6 тис).

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...