Унікальний автомат майбутнього: "Укроборонпром" оприлюднив відео про свого "Малюка"

Ця зброя є глибокою модернізацією АК-74 зі значним покращенням точності вогню

Автомат "Малюк". Скрін відео

Державний концерн "Укроборонпром" оприлюднив відео про автомат "Малюк". Про це йдеться у тексті під відео, повідомляють Патріоти України.

"Автомат є глибокою модернізацією АК-74 за схемою булпап, що дозволяє значно скоротити довжину зброї, зробивши її компактнішою, та змістити центр ваги у більш зручну точку, що значно покращує точність вогню", - йдеться у тексті під відео.

Зазначається, що "Малюк" вже пройшов державні випробування на полігонах Збройних сил України і виготовляється на підприємстві "Укроборонпрому" ДП "Красилівський агрегатний завод" на замовлення приватної компанії ТОВ "ІнтерПроІнвест". Нагадаємо, у вересні 2015 року стало відомо, що в Україні створили унікальну штурмову гвинтівку "Малюк", що перевершила автомат "Калашникова".

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...