Урок на все життя: Водій таксі почав стрілянину, коли пасажир попросив знизити вартість проїзду

Суворого таксиста розшукує поліція.

Джерело: Vgorode.ua

У Дніпрі таксист стріляв у пасажира, який хотів поторгуватися щодо ціни, передають Патріоти України з посиланням на DNEPR24.

Як повідомляють співробітники національної поліції в Дніпропетровській області, вночі біля автовокзалу водій таксі стріляв у пасажира. Як було встановлено, в машині їхало кілька чоловіків.

Коли компанія прибула на автовокзал, один із пасажирів вирішив трохи знизити ціну і поторгуватися. На це таксист сказав, що почне стріляти, якщо чоловік не заплатить належну суму. Після того, як пасажири вийшли з автомобіля, таксист відкрив вогонь із травматичного пістолета.

У результаті один з пасажирів був поранений і доставлений у відділення місцевої лікарні. При цьому повідомляється, що водій таксі поїхав із місця події. На сьогоднішній день поліція займається його розшуком.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...