"Уже нет Путина, это некий дракон": Відомий росіянин жорстко висловився про свого президента (відео)

Якщо колись Володимир Путін прокинеться з усвідомленням, що зробив безліч помилок, то вже не зможе нічого виправити.
Віталій Манський. Фото: Німецька хвиля.

Станом на 2018 рік президент Росії Володимир Путін вже не є людиною із плоті і крові і не має влади як такої. Про це розповів російський режисер Віталій Манський, передають Патріоти України.

"Це вже не людина, так би мовити, з плоті і крові. Це якийсь дракон. Шварцевский дракон, якого навіть Путін сам персонально перемогти не може. Тобто в принципі у Путіна вже як такого, на мій погляд, влади нема", - розповів режисер.

На його думку, якщо в один день Путін прокинеться з усвідомленням, що зробив безліч помилок, то вже не зможе нічого виправити. "Він не зможе перемогти Путіна, ось цього дракона, який править Росією і, на жаль, буде правити ще дуже довго. Ось це найсумніше", - підсумував Манський.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...