Ужгородський синдром: У Запоріжжі п'яний дебошир влаштував стриптиз для поліції (відео)

​Після перевірки документів хуліган став роздягатися і брудно лаятися.

Скрін відео

Сьогодні вночі, 7 березня, в Запоріжжі, затриманий поліцейськими, п'яний дебошир, ледь не влаштував для патруля сеанс стриптизу. Подробиці незвичайної події виклали на сайті Заноза, інформують Патріоти України.

Близько 2:30 на пульт поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Лахтинська 12 в Хортицькому районі Запоріжжя невідомий чоловік вибиває двері в адвокатську контору.

На місце інциденту прибули співробітники Хортицького полку і патрульна поліція. Патрульні виявили агресивного чоловіка в стані алкогольного сп'яніння. Після перевірки документів та прохання припинити неправомірні дії чоловік раптом почав роздягатися, супроводжуючи це нецензурною лайкою.

Умовляння патрульних одягнутися результатів не дали, хуліган був доставлений в Хортицьке відділення національної поліції.

Увага! Відео містить ненормативну лексику.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...