В аварію потрапило 104 дитини, є госпіталізовані: Рятувальники розповіли про причини та наслідки залізничної катастрофи на Хмельниччині

Пасажирський потяг врізався у вантажний під час маневрування. В результаті зіткнення перекинулись локомотив та два вантажні вагона, а також зійшли з рейок локомотив і пасажирський вагон.

Зіткнення потягів під Нігином. Фото:https://hromadskeradio.org/

Представники ДСНС розповіли подробиці зіткнення пасажирського та вантажного потягів у Хмельницькій області. Про це в ефірі Еспресо.TV заявив речник ДСНС у Хмельницькій області Андрій Козак, передають Патріоти України.

За його словами, пасажирський потяг врізався у вантажний під час маневрування. В результаті зіткнення перекинулись локомотив та два вантажні вагона, а також зійшли з рейок локомотив і пасажирський вагон.

"В пасажирському потязі знаходилась 541 людина, в результаті аварії постраждало 6 осіб, з них 4 дітей, які отримали тілесні ушкодження, забої та подряпини", - наголосив Козак.

Він зазначив, що всіх пасажирів потяга вже було евакуйовано до міст, куди вони прямували.

Як повідомлялося раніше, пасажирський потяг сполученням "Київ - Кам’янець-Подільський", який рухався з Києва, зіштовхнувся з вантажним потягом у Хмельницькій області.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...