Залізнична катастрофа: На Хмельниччині зіткнулися два потяги (фото, відео)

Наразі на місце події для з'ясування обставин пригоди та організації необхідної допомоги виїхала комісія у складі представників центрального апарату та регіональної філії "Південно-Західна залізниця".

Два потяги зіткнулися під Ніжином. Фото:https://www.obozrevatel.com/

Вранці в суботу, 27 травня, на станції Нігин на Хмельниччині потяг Київ - Кам'янець-Подільський зіткнувся з іншим потягом. Про це Обозревателю розповіли очевидці, інформують Патріоти України.

Відзначається, що після аварії люди почали розходитися і пішки йти до Нігина.

"Приїхали 2 швидкі, потім автобус. Я бачила групу дітей шкільного віку ... Народ спочатку кинувся в ліс, ми пішли по колії. Там буквально 200 метрів і станція Ніжин. Від неї до селища йде путівець", - розповіла очевидець.

Про аварію також повідомив на своїй сторінці у Facebook очільник "Укрзалізниці" Войцех Балчун.

"Сьогодні вранці на станції Нігин внаслідок зіткнення з маневровим локомотивом стався схід локомотива і перших двох вагонів пасажирського поїзда 139 Київ - Кам'янець-Подільський", - написав він.

За словами Балчуна, пасажирами цих вагонів були 104 дитини.

"Жертв немає. Лікарями швидкої допомоги шпиталізовано 4 дитини і 1 дорослий", - наголосив він, додавши, що, за попередньою інформацією, вони отримали забої.

Окремо очільник "УЗ" зазначив, що пасажирів потяга відвезуть до Кам'янця-Подільського автобусами.

Наразі на місце події для з'ясування обставин пригоди та організації необхідної допомоги виїхала комісія у складі представників центрального апарату та регіональної філії "Південно-Західна залізниця".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.