В "Яндексі" образилися на Україну і заявили, що можуть піти

Бізнес компанії в Україні або скоротиться, або від нього відмовляться зовсім.

В "Яндексі" оголосили, що можуть піти з України. Фото: 112 Україна."Яндекс" має намір обмежити або зовсім відмовитися від бізнесу в Україні. Про це заявив гендиректор компанії Олександр Шульгин в інтерв'ю російському телеканалу НТВ, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Українська держава прийняла ряд санкцій, спрямованих на нашу компанію, і не тільки нашу компанію, але і на ряд інших російських IT-компаній, які роблять неможливою нашу діяльність в країні", - заявив Шульгін.

Він висловив думку, що в першу це чергу шкідливо для українського суспільства і української держави.

"До чого це призведе, важко сказати. Швидше за все, наше економічне залучення в бізнес в Україні буде скорочено або обнулиться взагалі", - додав гендиректор.

Нагадаємо, 15 травня президент України Петро Порошенко своїм указом ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо санкцій проти Росії, згідно з яким в Україні заблокований доступ до російських соціальних мереж «ВКонтакте», «Однокласники» і ресурсів Yandex. 17 травня указ президента вступив в силу.

В київському та одеському офісах компанії "Яндекс.Україна" СБУ провела обшуки.

Глава СБУ ВАсиль Грицак розповів, що справоохоронці знайшли "багато чого цікавого" під час обшуків в офісах "Яндексу. Україна".

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...