В Єгипті знайшли невідомі саркофаги позаземного походження (фото)

На 24 загадкових похованнях, що виготовлені з твердого асуанського граніту, нанесені невідомі ієрогліфи.

В Єгипті виявлені інопланетні саркофаги. фото:

В Єгипті, на схилі пагорба біля піраміди Гізи, виявлено 24 загадкових поховання з саркофагами з твердого асуанського граніту. Вони зроблені настільки точно з технічної точки зору, що вчені задумалися про можливість їх зведення інопланетними расами, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Могили є місцем поховання биків Апіс - священних биків єгиптян, богів родючості. Культовим центром бога Апіса було місто Мемфіс - один з найважливіших релігійних, адміністративних і культурних центрів Стародавнього Єгипту. У даних знахідках археологи знайшли невідомі ієрогліфи.

Єгиптологи стверджують, що оскільки бики шанувалися як боги Хаемуаса, син Рамсеса II наказав, щоб в одній з гір був проритий тунель до місця поховання та були створені бічні кімнати, де будуть знаходитися величезні гранітні саркофаги вагою до 100 тонн кожен, щоб там містилися муміфіковані останки биків.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...