В ім'я скреп та Великої Росії: У керчан без жодної компенсації відбирають споруди "для потреб РФ"

Об'єкти нерухомості в районі Цементної слобідки в Керчі у мешканців вилучають заради будівництва моста через Керченську протоку.

Будинок на Цементній слобідці в Керчі. Архівне фото:http://ru.krymr.com/

Оприлюднено список майна жителів Керчі, яке буде "вилучено для потреб Російської Федерації" Список об'єктів нерухомості опублікований на сайті "Росавтодору", передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

Як випливає з документа, йдеться про будови, гаражі й сараї, що належать сім'ям Ніколаєнко і Лохматовим. Об'єкти, загальною площею майже 400 квадратних метрів нерухомості, розташовані в районі Цементної слобідки в Керчі - території, де, як передбачається, буде проходити виїзд з Керченського моста. У документі йдеться про "забезпечення комплексу заходів з метою вилучення об'єктів нерухомого майна" та необхідності опублікувати розпорядження.

Про компенсації власникам будівель, які підлягають вилученню, нічого не повідомляється. Про реакцію власників будівель поки нічого не відомо. Через будівництво моста через Керченську протоку у Цементній слобідці в Керчі планують розселити 8 будинків, в яких проживають 185 осіб.

Нове житло для переселенців обіцяли побудувати до кінця жовтня 2016 року, потім терміни кілька разів пересували. Мешканці Керчі, які проживають у районі Цементної слобідки, раніше заявляли, що готові переселитися заради будівництва Керченського мосту, але тільки в "якісні і рівноцінні квартири".

У разі, якщо не вдасться домовитися з місцевою владою, керчани збираються скаржитися у Москву.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...