В Індії знайшли 10-річну дівчинку-мауглі

Дитину заледве вдалося відбити у зграї мавп, де вона жила.

Дівчинка-мауглі. Фото: The Associated Press.

В індійському лісі знайшли дівчинку, яка жила разом зі зграєю мавп. Зараз поліція розглядає звіти про зниклих дітей, щоб ідентифікувати дитину, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Невідому дівчинку рятувальники виявили в штаті Уттар-Прадеш на півночі Індії в січні, але широкому загалу її вперше показали тільки зараз. Дитина була гола, не вміла говорити, ходила, як тварина.

Дівчинці приблизно 10-12 років, вона не розмовляє і не вміє носити одяг. Коли дівчинку знайшли і намагалися покликати, на людей напала зграя мавп, в якій і жила дитина.

Дівчинка була виснажена, тому її терміново доставили в лікарню. Довгий час, вже перебуваючи під наглядом, вона пересувалася як тварина, на руках і ногах, і їла тільки з підлоги, бо інакше просто не вміла.

Повідомляється, що знайдена дівчинка вже почала ходити. Хоч вона до сих пір не розмовляє, втім, розуміє, що їй кажуть, а також вже вміє посміхатися.

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...