В Ірані стався вибух на шахті: Опубліковано відео з місця події

В результаті вибуху метану загинуло щонайменше 35 осіб, 30 госпіталізовано.

Вибух на шахті в Ірані: кількість жертв зростає. Фото: ЕРА.

У мережі з'явились відео, зняті в іранській провінції Голестан, неподалік від міста Азадшахр, де вибухнула шахта, в результаті чого загинули не менше 35 осіб. Відео опубліковані в YouTube, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На відео можна побачити, як рятувальники піднімають з шахти і виносять тіла поранених і загиблих гірників. Госпіталізовано не менше 30 шахтарів.

Під завалами залишаються десятки людей.

Нагадаємо, вибух стався, коли на шахті була перезмінка, там знаходилося близько 500 осіб. Причини події поки невідомі, є версія, що причиною вибуху стала висока концентрація метану.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...