В Іспанії поліція провела арешти комбатантів, які повернулися з лав бойовиків Донбасу

Відшукали легіонерів досить легко - свої фото зі зброєю, танками, в донецьких окопах іспанці викладали в Fаcebook. Там же розповідали, як тепер вміють готувати вибухівку.

Поліція Іспанії. Ілюстрація:http://telegraf.com.ua/

Поліція Іспанії провела вранці 2 березня серію арештів легіонерів "ДНР" і "ЛНР", які повернулися з Донбасу. Затримано з пред'явленням звинувачень вісьмох іспанців - операція пройшла синхронно в Барселоні, Касересі, Мадриді, Хіхоні та інших містах. По це пише Главпост, передають Патріоти України.

Комбатантів звинувачують в участі у скоєнні вбивств, зберіганні зброї і вибухових речовин, а також вчиненні дій, спрямованих проти інтересів Іспанії.

Відшукали легіонерів досить легко - свої фото зі зброєю, танками, в донецьких окопах іспанці викладали в Fаcebook. Там же розповідали, як тепер вміють готувати вибухівку.

Крім іспанців, серед євро-добровольців "Л/ДНР" можна також відшукати французів, сербів, скандинавів. До речі, Іспанія стала першою країною ЄС, яка почала арешти комбатантів.

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...