В Іспанії вибухнув хімічний завод, влада оголосила евакуацію (фото)

Єдиним постраждалим в результаті аварії став 27-річний працівник підприємства, який отримав опіки.

В Іспанії вибухнув хімічний завод. Фото: ABC.

В іспанській автономній області Валенсія у середу вранці стався потужний вибух на хімічному заводі компанії Indukern біля міста Патерна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вибух стався близько 9.15 ранку. Йому передувала пожежа, причиною якої стало переливання хімікатів 27-річним співробітником.

Він і став єдиним постраждалим в результаті аварії. Чоловіка з опіками відвезли до лікарні.

Влада міста евакуювала працівників сусідніх підприємств, були скасовані заняття в декількох школах, які розташовані неподалік від заводу.

Досі над підприємством видно стовп густого чорного диму. Жителям Патерни рекомендовано не залишати свої будинки, закрити двері і вікна.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...