В історичній частині Києва на будмайданчику активісти виявили археологічні артефакти (фото, відео)

Знахідки були виявлені поблизу сходів на Пейзажній алеї, котрі наразі перебувають на реконструкції.

Знайдені артефакти. Фото:Facebook

Археологічні артефакти були знайдені на місці будівельного майданчика, у історичній частині Києва. Про це повідомляє один з активістів Штабу оборони Києва на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

За словами активістів знахідки були виявлені на будівельному майданчику поблизу сходів на Пейзажній алеї, котрі наразі перебувають на реконструкції.

Враховуючи культурну вагу знахідки, активісти одразу ж сповістили поліцію та передали знахідки на зберігання до історичного музею.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...