В Івано-Франківську звільнять водія за відмову безкоштовно везти третьокласника

Восьмирічний хлопчик показав водієві рейсу №48 посвідчення дитини з багатодітної сім'ї, однак це на маршрутника не вплинуло.

Ілюстрація:TopTRUCK

На Прикарпатті водія маршрутки, який відмовився безкоштовно везти третьокласника, звільнять. Про це повідомив керівник управління транспорту і зв'язку Олег Ганчак під час оперативної наради, зазначають Патріоти України.

Подія сталася 7 листопада. Восьмирічний хлопчик показав водієві маршрутки №48 посвідчення дитини з багатодітної сім'ї. У відповідь на пред'явлений документ водій сказав, що вже пройшла 16-а година, а три місця у нього вже зайняті. Про це розповіла Людмила Лінник в співтоваристві "УТіЗ (без цензури)" в Facebook.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...