В Кам'янському на мосту "повісили" Путіна (фото)

Скривавлені пальці героя інсталяції невідомих авторів, очевидно, символізували кров українців.

На Дніпровщині "повісили" Путіна. Фото: sobitie.com.ua.Опудало з надписом "Путін – х…ло" з'явилося на дротах над мостом у м. Кам'янське на Дніпропетровщині, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Событие".

Впродовж декількох годин опудало висіло над мостом через річку Дніпро в Кам'янському.

Творчу інсталяцію підвісили за шию на проводах між двома ліхтарними стовпами. Сталося це орієнтовно в ніч з 9 на 10 серпня.

"Путіна" одягли в шапку-вушанку, чорний светр і білі рукавички, кінчики яких пофарбовані в червоний колір. На грудях прикріпили табличку з прізвищем президента РФ і інформацією про його "соціальний статус" в Україні.

До 10:00 ранку опудало зняли. Заступник мера з питань ЖКГ Олександр Масленков повідомив, що не знає, хто проводив роботи по зняттю опудала.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...