"Вы кацапов обламываете": У Києві поліція затримала нетверезого росіянина (відео)

Після зауваження поліції росіянин заявив, що його поведінка не є порушенням у Москві.

В українській столиці патрульні поліцейські затримали громадянина РФ, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння і створював аварійну ситуацію, стоячи на проїжджій частині. Про це інформують Патріоти України з посиланням на сюжет передачі "реалії Патруль" на Еспресо TV.

Після того, як поліцейські зробили чоловікові зауваження, він заявив, що в місті Москва - це не порушення і почав погрожувати поліцейським.

У свою чергу працівники правоохоронних органів затримали правопорушника і доставили в райвідділ, де на нього було складено адміністративний протокол.

Уже перебуваючи в патрульній машино росіянин почав кричать: "Ви кацапів обламуєте. Ми до вас претензій не маємо, а ви до нас маєте, бо ми кацапи".

Відео даного інциденту з 17:32.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...