В Харкові зловмисник відкрив стрілянину, бо в кіоску не продали цигарки поштучно

Інцидент трапився вночі - невідомий почав погрожувати продавщиці травматичною зброєю, а потім зробив три постріли.

У Харкові невідомий влаштував стрілянину біля кіоску  з сигаретами. Фото: en.tengrinews.kz.

Харківські правоохоронці розшукують чоловіка, який вночі стріляв біля кіоску. Про це повідомили в прес-службі облуправління Національної поліції, передають Патріоти України з посиланням на на УНІАН.

"Інформація про подію надійшла в Немишлянське відділення поліції 26 вересня близько 01:45. Невідомий чоловік прийшов до кіоску з вимогою продати сигарети поштучно. Отримавши відмову, він почав погрожувати продавщиці . Жінка закрила віконце і затиснула руку зловмисника", - розповіли у відомстві.

Чоловік зробив три хаотичних постріли. Внаслідок події ніхто не постраждав. Зловмисник втік з місця події.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (хуліганство) КК України. Тривають оперативно-розшукові дії, спрямовані на встановлення особи чоловіка та його затримання.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...