В компанію до Газманова з Мілоновим: Кобзон закликав бойкотувати "Євробачення" у Києві

Співаючий депутат Держдуми вважає, що не треба давати можливості "русофобствувати в Україні".

Йосип Кобзон. Фото:https://cont.ws/

Російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон вважає, що Росія має відмовитися від участі у цьогорічному пісенному конкурсі "Євробачення", який пройде в Києві. Таким чином він підтримав заклик іншого депутата Віталія Мілонова про ігнорування музичного дійства, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Я згоден з тим, щоб ми не брали участь в "Євробаченні", щоб не давати можливість русофобствувати в Україні", - сказав Кобзон.

До слова, напередодні депутат-гомофоб Віталій Мілонов закликав генерального директора "Першого каналу" Костянтина Ернста не транслювати "Євробачення-2017".

"Участь наших артистів на даному конкурсі неприпустима ні в якому вигляді. Неможливо уявити, щоб радянські громадяни в 1943-му році вирушили б на умовний музичний конкурс "Рейхобачення"!" - сказав Мілонов.

"Зараз, приходячи на конкурс, ми повинні будемо вітати організаторів конкурсу, а у них руки по лікоть в крові", - додав пафосно він.

Проти того, аби Росія брала цього року участь в конкурсі вже виступав і співак, прихильник анексії Криму Олег Газманов. Чолов'яга упевнений, що організатори Євробачення "прогнулися під Україну".

"Нашим артистам забороняють в'їжджати в країну, де проводять конкурс. Я вважаю, це геноцид наших артистів. Сам факт того, що сотні наших артистів оголошені нев'їзними на Україну, це нонсенс", - сказав він.

"Треба публічно грюкнути дверима (і сказати):" Хлопці, досить!" - додав Газманов.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...