"У країні війна. Стільки грошей у небо...": Українців обурило святкування Дня металурга у Кривому Розі (відео)

15 липня по всій країні пройшло професійне свято працівників металургійної промисловості, яке відзначається кожної третьої неділі липня.

Ілюстрація:chitatel.net

У мережі стали викладати фото і відео зі святкування Дня металурга в Кривому Розі. Громадська активістка Юлія Ус опублікувала пост на своїй сторінці в Facebook, де обурилася тим, що відбувається в місті 15 липня, передають Патріоти України.

"Я в шоці від сьогоднішнього дійства по всьому місту. День металурга. Ну чому потрібно влаштовувати такі гульки ?! Чому в день медичного працівника або вчителя не влаштовують такі гуляння? Чому ці кошти не витратити з розумом? Наприклад, на допомогу онкохворим людям, або бабусі, яка живе на 1200 грн. Чому потрібно з пишним розмахом гуляти в кожному районі? Я скажу просто: цільова аудиторія вимагає хліба і видовищ. і поки цільова аудиторія буде це хотіти, будуть ті, хто це видовище влаштує", - написала дівчина в публікації.

Також вона додала: "Тому, криворіжці, не ведіться на такі свята, коли в місті СТРАШНО їздити на роботу в маршрутках, СТРАШНО лікуватися, СТРАШНО ходити ввечері по місту. Просто думайте, кого ви вибрали".

Волонтер Юліана Березуцька також не пройшла повз такого дійства. "Я хочу задати питання організаторам сьогоднішнього заходу. Ви в адекваті? Ви в курсі, що в країні ВІЙНА? Які феєрверки?" - написала вона.

Користувачі неоднозначно сприйняли реакцію дівчат на святкування.

"А ніхто не подумав про тих хлопців, у яких сьогодні свято, які працюють у поті чола на заводі, стоять біля печей, де температура плавлення більше 1000 градусів, забезпечуючи хоч якусь стабільність місту? І отримують копійки за пекельну роботу?" - написав один з користувачів.

"Так може краще було б не на феєрверки витратити, а дати грошима працівникам?" - відповіли йому.

"Противники салютів радійте. На 44 кв його не було ... не заслужили металурги", - прокоментував інший користувач. На що він отримав відповідь: "А ви вважаєте це те, що потрібно заслужити?".

"Війна тільки для тих, у кого там родичі, і то не завжди. Всім іншим глибоко пофіг ...", - йдеться в ще одному коментарі.

"Я розумію, свято Металургів, важка праця у них, тільки вони відпрацювали зміну в жарі і прийдуть додому, а хлопці там гинуть і лежать в землі, я думаю, вони заслужили на повагу", - прокоментував користувач. "А хто каже, що вони не заслуговують поваги? Що ви все перекладаєте в негатив! Думати потрібно про живих, в першу чергу. Салют зроблений для дітей, в більшості. Давайте і дітей будемо озлоблювати з пелюшок ...", - відповіли йому.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...