В Китаї зарано святкують вигідну угоду: В ДП "Антонов" спростували продаж прав на українську "Мрію"

У прес-службі підприємства повідомили, що наразі українська делегація тільки повертається з переговорів

"Мрія". Фото: maxnetus.livejournal.com

Державне підприємство "Антонов" спростувало інформацію, яка була поширен у китайських ЗМІ, щодо начебто продажу китайській компанії прав на транспортний літак Ан-225 "Мрія". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "УНІАН".

Зараз українська делегація повертається з переговорів, які відбувалися в Китаї. Додаткову інформацію про результат переговорів представники підприємства повідомлять найближчим часом, пише видання.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ Китаю з'явилися дані про начебто договір між "Антонов" та China airspace, у якому йшлося, в тому числі, про продаж Україною прав на гігантський літак-транспортер Ан-225.

Ан-225 "Мрія" створений київським Конструкторським бюро імені Антонова. Свій перший політ літак здійснив у 1988 році. Відтоді "Мрія" залишається найбільшим і найпотужнішим у світі транспортним літаком.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...