В Миколаєві відома волонтер спровокувала ДТП (фото)

Автомобілі, за кермом одного з яких була волонтер Ольга Малярчук, зіткнулися просто на перехресті.

На місці ДТП. Фото:  Novosti-n.

У центрі Миколаєва в суботу, 17 грудня, сталася аварія за участю відомого волонтера Ольги Малярчук. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Novosti-n.

ДТП за участю автомобілів KIA Cerato і "ВАЗ-21110" сталася на перетині вулиць Великої Морської та Інженерної. За кермом іномарки перебувала волонтер.

"ВАЗ" рухався вулицею Великою Морською з боку вул. Соборної в напрямку вул. Садової. На перехресті навперейми "ВАЗу" виїхав автомобіль KIA, що рухався вул. Інженерною з боку проспекту Центрального (Леніна) в напрямку вул. Адміральської.

В результаті автомобілі зіткнулися просто на перехресті. Внаслідок аварії ніхто не постраждав.

За інформацією видання, вулиця Велика Морська є головною щодо вул. Інженерної, тому автомобіль KIA мав пропустити "ВАЗ".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...