В очікуванні обіцяної реконструкції: Шулявський шляхопровід ще більше "втомився" і знов каліче автотранспорт

Мабуть міський голова давно не катався тут на своїх велосипедах та мотоциклах. Ось споруда і "розслабилась", а разом з нею і київські чиновники, що відповідають за стан аварійного мосту.

У Києві на Шулявському шляхопроводі просто із асфальту вилізла арматура, пошкоджені колеса більш ніж 10 авто, повідомляють Патріоти України з посиланням на dtp.kiev.ua.

"Знову втомився Шулявський шляхопровід, тепер зверху, від Індустріального на Дорогожичі, пошкоджені колеса більш ніж 10 авто! Деякі стоять нижче вже біля зупинки. Частина лагодитися прямо на мосту", - йдеться в повідомленні. Посеред проїжджої частини ями з арматурою, що стирчить. Диски рве як пластикові.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...