В очікуванні перспектив: На Харківському авіаційному заводі підготувалися до великої кількості замовлень

Голова Харківської ОДА звернула увагу на те, що за підтримки "Укроборонпрому" в програмі імпортозаміщення задіяні понад 60 підприємств Харківської області.

Ілюстрація:Wikimapia

Юлія Світлична, голова Харківської ОДА, під час прес-конференції заявила про те, що Харківський авіазавод скоро буде забезпечений великою кількістю замовлень, і до цього процесу будуть підключені корпорація Антонов і ДК "Укроборонпром". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

За словами Світличної, вона збирається ініціювати засідання, під час якого буде визначена подальша доля великого заводу Харкова. "Також ми проводитимемо засідання з представниками "Укроборонпрому" і "Антонова", щоб зрозуміти, яку продукцію може виробляти авіазавод, і чим він буде привабливий на ринку. Я буду домагатися того, щоб на нас звернули увагу, почули нас і зацікавилися харківським підприємством. Завод повинен бути завантажений замовленнями", - зазначила Світлична.

Також голова Харківської ОДА звернула увагу на те, що за підтримки "Укроборонпрому" в програмі імпортозаміщення задіяні понад 60 підприємств Харківської області. "Ми вже налагодили виробництво на заводі імені Малишева. Зараз вдалося досягти зростання промислового виробництва, і воно досягає 273 відсотків по відношенню до показників 2015 року", - заявила Світлична.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...