В Одесі націоналісти спалили георгіївську стрічку, а пенсіонери співали "Катюшу" під гімн України (відео)

Активісти публічно спалили георгіївську стрічку, яку хтось поклав біля пам'ятника.
Пенсіонерам не дали спокійно святкувати "по-радянськи". Фото: соцмережі.

В Одесі 10 квітня пройшли святкові заходи з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників, які ознаменувалися кількома інцидентами, передають Патріоти України.

Вранці біля пам'ятника Невідомому матросу пройшов урочистий мітинг, а ввечері там зібралися представники націоналістичних організацій. Біля монумента зібралося близько 60 чоловік на чолі з Дем'яном Ганулом. Вони публічно спалили георгіївську стрічку, яку хтось поклав біля пам'ятника.

Потім до пам'ятного знаку Невідомому матросу підійшла група людей похилого віку з метою проведення святкового мітингу. Одесити пенсійного віку почали згадувати радянське минуле і співати пісні тих часів, в тому числі "Катюшу". Однак організатори мітингу включили гімн України, підключивши апаратуру до колонок, таким чином заглушивши спів пенсіонерів.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...