В Одесі обірвався ліфт з двома жінками та немовлям

Дивом ніхто не постраждав. Відомо, що термін служби ліфтів у будинку закінчився ще у 2011 році.​

Ілюстрація:newsbabr.com

В Одесі у селищі Котовського в житловому будинку впав ліфт, всередині якого були дві жінки і чотиримісячне немовля. Про це повідомляє Думская, інформують Патріоти України.

Інцидент стався у будинку №84/2, що на Дніпропетровській дорозі. За словами мешканців будинку на восьмому поверсі у ліфт зайшли троє людей – Ольга Шамрай з чотиримісячною донькою Вікторією та бабуся молодої мами Олена Шамрай.

Будинок, в якому стався інцидент

"Спочатку ліфт спускався як зазвичай, але в районі другого поверху раптом почувся різкий гуркіт, ліфт впав у підвал, люди підстрибнули, злякалися. Подзвонили в диспетчерську, згасло світло, хвилин через 15-20 приїхала аварійка і визволила людей", – розповіли сусіди сім'ї Шамрай.

Дивом ніхто не постраждав. Відомо, що термін служби ліфтів у будинку закінчився ще у 2011 році.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...