В Одесі патрульні затримали рекордно п’яного водія: рівень алкоголю в крові - у 19 разів вище норми

Однак чоловік поводився стримано - певно, такий "рекорд" для нього звичний.

Поліцейські відзвітували про затримання водія. Фото: job-sbu.org

У середу, 14 червня, поліцейський патруль в Одесі затримав водія автівки, рівень алкоголю в крові якого виявився рекордним – аж у 19 разів перевищував допустиму норму.

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеси на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Вранці патрульні поліцейські помітили на вулиці Паустовського Opel Astra, який під час руху порушував ПДР. Екіпаж зупинив водія і одразу зрозумів, що він перебуває у стані алкогольного сп‘яніння. Літній чоловік без проблем погодився пройти медичний огляд", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, незважаючи на рекордний рівень алкоголю у крові чоловік поводився досить адекватно і не чинив спротиву працівникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше на Полтавщині нетверезий скутерист не розминувся з "Мерседесом.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...