На Полтавщині нетверезий скутерист не розминувся з «Мерседесом»

Водій мопеда - в лікарні, Мерседес відбувся легким переляком.

На Полтавщині п'яний скутерист не розминувся з «Мерседесом». Фото з місця події.

ДТП сталась на 287-му кілометрі автодороги Київ-Харків, в межах села Поділ Великобагачанського району. За інформацією обласної поліції, водій скутера «HONDA-Dio», якому 59 років, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зіштовхнувся з автомобілем «Мерседес-Бенз». Останнім керував 36-річний житель Харкова, який рухався в попутному напрямку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Унаслідок ДТП водій двохколісника отримав травми, його госпіталізували до Великобагачанської ЦРЛ. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Отримує надбавки за службу, хоча залишається у Києві: Антикорупціонер Шабунін числиться бойовим медиком - ЗМІ

середа, 8 травень 2024, 13:37

Антикорупціонер Віталій Шабунін з жовтня 2023 року числиться бойовим медиком військової частини. Він отримує зарплатню за виконання військових завдань в умовах воєнного стану, але при цьому залишається в Києві. Про це йдеться в ухвалі Дніпровського ра...

Приїхав із "бізнес-ідеєю" аж із Черкащини: У Харкові затримали шахрая, який міняв смартфони... на муляжі (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:05

Слідчі оголосили підозру 39-річному чоловікові, який підміняв посилки на пошті. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Харківщини, у вересні 2023 року до поліції звернувся директор поштового відділення та повідомив, що невідомий викрав мобільн...