В одеській поліції відреагували на обшук СБУ (відео)

У поліції відзначили, що докладають всіх зусиль для очищення своїх рядів від непрофесійних працівників і тих, хто не відповідає вимогам гідного й чесного поліцейського.

Скрін відео

В Управлінні патрульної поліції в Одесі підтвердили проведення обшуку в будівлі поліції і затримання силовиками співробітника підрозділу. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сторінці патрульної поліції Одеси в Facebook, інформують Патріоти України.

"Управління патрульної поліції в м.Одесі підтверджує факт затримання працівника підрозділу. Хочемо зазначити, що згадана особа не патрулювала місто, а працювала на офісній посаді. Зараз вона відсторонена від роботи", - наголошується в повідомленні.

"На території управління була проведена перевірка представниками правоохоронних структур. Під час огляду службових приміщень ними не було нічого виявлено", - відзначили в поліції.

Там також відзначили, що докладають всіх зусиль для очищення своїх рядів від непрофесійних працівників і тих, хто не відповідає вимогам гідного й чесного поліцейського, і закликали всіх громадян завжди повідомляти про будь-які факти неправомірних дій поліцейських.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що під час обшуку в приміщенні управління одеської поліції була затримана дівчина-поліцейський, у якої знайшли амфетамін.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...