В окупованому Криму все гірше й гірше: У Керчі пропав мобільний зв'язок

Основним брендом мобільного зв’язку в окупованому Криму є WinMobile, що належить компанії "КТК Телеком"

Фото: YouTube

В окупованому Криму тривають проблеми з мобільним зв’язком. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на «Крим.Реаліі», цього разу скарги надходять від жителів Керчі – на екранах їх телефонів видно лише повідомлення про те, що виклики заборонені через налаштування доступу.

Основним брендом мобільного зв’язку в окупованому Криму є WinMobile, що належить компанії «КТК Телеком». У компанії заявили, що ніяких проблем зі зв’язком немає. Однак це жителів Керчі не втішає.

За словами представників іншого мобільного оператора, «МТС», проблеми, найімовірніше, пов’язані з роботою базових станцій, що обслуговуються компанією «К-Телеком». Журналістам зв’язатися з компанією не вдалося.

Нагадаємо, раніше компанія «МТС» заявляла, що не буде більше працювати в включеному Криму, як і інші російські мобільні оператори – «Мегафон» і «Білайн». Ці рішення пов’язані не з їх політичною позицією, а з небажанням потрапити під дію міжнародних санкцій.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...